• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Науково-практичний семінар словесників

Науково-практичний семінар словесників

2013-10-24

24 жовтня 2013 року на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Тур’я Ремета проведено обласний науково-практичний семінар методистів української мови та літератури, світової літератури і російської мови районних (міських) відділів (управлінь) освіти на тему «Особистісно орієнтоване навчання на уроках словесності».

Із вітальним словом до учасників семінару звернулася начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Марина Іванівна Мошак.

Завідувач кабінету методики викладання суспільно-гуманітарних та художньо-естетичних дисциплін Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти, кандидат педагогічних наук Тетяна Дмитрівна Гнаткович ознайомила учасників семінару із програмою і виступила з повідомленням «Особистісно орієнтоване навчання: інноваційні аспекти».

Методист ЗІППО Оксана Іванівна Опачко висвітлила питання "Особистісно орієнтоване навчання як дидактична парадигма у навчально-виховному процесі".

Відкриті уроки з української літератури у 8 класі «Язичницькі вірування, реальне та фантастичне у романі-містерії «Таємниця капища Перуна» Петра Ходанича та з української мови в 9 класі «Смислові зв’язки між частинами складносурядного речення» давали Мегела А.І., учитель-методист та Кучак М.А., учитель вищої категорії загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Тур’я Ремета.

Із цікавими повідомленнями виступали Лідія Петрівна Ходанич, завідувач кафедри педагогіки та психології ЗІППО, кандидат педагогічних наук Петро Михайлович Ходанич, доцент кафедри суспільно-гуманітарних та етико-естетичної освіти ЗІППО.

У роботі семінару взяв участь заступник голови райдержадміністрації І.М. Погоріляк.

Кiлькiсть переглядiв: 605

Коментарi

  • Методист

    2013-10-29 19:31:39

    Змістовний і цікавий семінар. Бажаю словесникам Перечинщини творчого натхнення та професійного успіху....

  • учень

    2013-10-26 21:20:06

    Для нас незабутніми стали уроки української мови та літератури рідного краю, проведені у творчій співпраці з учасниками методичного семінару словесників області. Ми відчули доброзичливість, щирість, турботу про наше майбутнє, повернення обличчям до потреб та інтересів дитини з боку організаторів та учасників семінару. Дякуємо за відчуття причетності до великої та благородної справи....

  • trrtrt

    2013-10-26 20:45:01

    dffffffggfh...

  • okaterinyuk@bk.ru

    2013-10-26 18:30:01

    кандидату педагогічних наук Т. Д. Гнаткович. Адже методисти отримали не лише практичне втілення проблеми семінару, а й теоретичне її обгрунтування. Цікавою була зустріч з письменниками рідного краю на уроці літератури П.М. Ходанич і Л.П. Ходанич. Бажаємо педагогічному колективу міцного здоров’я, плідної співпраці, творчих злетів, обдарованих учнів. Вдячні учасники семінару....

  • okaterinyuk@bk.ru

    2013-10-26 17:48:12

    Щиро дякуємо за творчу співпрацю філологів області, які відвідали методичний семінар на Перечинщині. Творчий підхід до уроків української мови та літератури дав можливість плідно попрацювати учасникам науково - практичного семінару. Було розглянуто технологію проведення уроків у системі особистісно орієнтованого навчання. Висловлюємо вдячність начальнику відділу освіти, молоді та спорту Перечинської райдержадміністрації М. І. Мошак, завідувачу кабінету методики викладання суспільно-гуманітарних та художньо-естетичних дисциплін Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти, кандидат педагогічних наук Т...

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Березень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031