• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • СТАРТУВАВ ХІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРC УЧНІВСЬКОЇ ТВОРЧОСТІ НА ПЕРЕЧИНЩИНІ

СТАРТУВАВ ХІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРC УЧНІВСЬКОЇ ТВОРЧОСТІ НА ПЕРЕЧИНЩИНІ

2013-11-09

У навчальних закладах району проводиться ефективна робота щодо створення оптимальних умов для розвитку літературних здібностей обдарованих дітей.

Зростає зацікавленість учнівської молоді до творчих конкурсів.

Саме у День української писемності та мови у Перечинській гімназії ІІ-ІІІ ступенів суспільно-гуманітарного напрямку відбулися районні урочистості з нагоди відкриття ХІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, що проходить під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!» та присвячений 200-річчю від дня народження Тараса Григоровича Шевченка.

/Files/SAM_3798.JPGЗахід відкрила методист РМК відділу освіти, молоді та спорту Перечинської районної державної адміністрації Марія Мулеса. З вітальним словом до присутніх звернулися також голова РМО вчителів української мови та літератури Валерія Дорогович та директор гімназії Жанна Опаленик.

Юні обдарування району презентували свої творчі доробки та читали поезії Кобзаря, зокрема: Ангеліна Мегела – із загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Тур'я Ремета, Іван Бігун із Перечинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Наталія Ковш, Валерія Токар, Валерія Климець, Юлія Крачковська, Станіслав Фуцур, Олеся Янкович, Яна Платош, Крістіна Мацо – учні Перечинської гімназії, а також Юлія Вишняк, яка декламувала „Заповіт” Шевченка словацькою мовою. Виступам дітей передувала мультимедійна презентація про життя і творчість Кобзаря із серії „Великі українці”, а завершилося свято мультимедійною презентацією „Думи мої, думи мої…”, створеною вчителем української мови та літератури гімназії Елеонорою Вишняк.

Кiлькiсть переглядiв: 888

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Березень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031