Змістовно,цікаво,повчально

2013-04-15

З 01 по 12 квітня 2013 року у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів села Тур’я Пасіка проведено ряд заходів.
Бібліотекарем школи Попадинець Н.В. - бібліотечний урок на тему" Цікаві таємниці в книжковій скарбниці" до Міжнародного дня дитячої книги. Учні 6-7 класів підготували повідомлення про історію книгодрукування в світі та Україні, розповіли маловідомі факти про роль і значення книг у різні історичні епохи. Із захопленням учні початкових класів брали участь у конкурсах: "Закінчи прислів'я", "З якої казки?", " Про кого йде мова?", " Розшифруй вислів". Школярі із зацікавленням оглянули змістовно оформлену виставку "У світі казки чарівної" та ілюстрації до улюблених книг, виконані членами гуртка "Юний художник".
/Files/images/novini/Рисунок7.jpg/Files/images/novini/Рисунок8.jpg
Заступником директора з виховної роботи Бахарєвою М.М. проведена з учнями 6-7 класів година духовності на тему "Свято Благовiщення Пресвятої Богородицi". Учні ознайомилися з одним із дванадцяти основних свят церковного календаря , дізналися про релігійні та народні вірування, прикмети, пов'язані зі святом Благовіщення.
До Всесвітнього дня здоров’я вчителем ОБЖ Бреньо Н.С. та учнями 7-8 класів проведено виховний захід "Здорові діти - здорова нація". Педагог розповіла дітям про здоровий спосіб життя, його складові; школярі виступили з повідомленнями про шкідливі звички, які негативно впливають на організм людини. На завершення виховного заходу із присутніми було проведено бліц-опитування та вікторину. /Files/images/novini/Рисунок9.jpg "Космонавтом хочеш стати - повинен дуже багато знати". Під таким девізом відбувся виховний захід на тему "Мандри до планет далеких" до Всесвітнього дня авіації й космонавтики, підготовлений вчителем фізики Ходанич М.О. Учні 6-8 та 10 класів виступили з повідомленнями про етапи освоєння космічних просторів, історію святкування Дня космонавтики, познайомилися з постатями С.Корольова, К.Ціолковського, М.Кибальчича, Ю.Гагаріна, Л.Каденюка та їхнім внеском у розвиток космічної галузі, дізналися про космічне сьогодення України. Учні переглянули також змістовну презентацію про життєвий шлях Юрія Гагаріна. Проведена вікторина показала, що учні багато знають про освоєння космосу та Сонячну систему.

Змістовною була відкрита виховна година у 2-Б класі на тему «Мандрівка країною довкілля» ( класовод Славік О.І.) Учні «мандрували» такими стежками: «Спостережень», «Милування», «Дивовижне поряд», «Роздумів», «Музична», «Уявлення», «Театральна», «З природою живи у дружбі», «Охороняй природу».

Кiлькiсть переглядiв: 269

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930